accommodaties

arrangement

kamperen

activiteiten

Zelf ondernemen

eten & drinken

actief

shoppen

Evenementen

alle evenementen

 

Supervlooi

26 februari 2017

De grootste overdekte vlooienmarkt van Noord-Nederland in WTC EXPO te Leeuwarden! Supervlooi is dé plek om even heerlijk te sneupen en net dat ene item te vinden waar u misschien al tijden naar op zoek bent. Allerhande tweedehands producten worden aangeboden, soms al jaren oud maar ook producten die zo goed als nieuw zijn. De Supervlooi biedt een gezellig dagje uit voor het hele gezin met diverse leuke kinderattracties. Kinderen t/m 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis entree.
Voor meer informatie hier klikken.

Nieuw leven, ruiken we het voorjaar?

26 februari 2017

Het Rysterbosk is in de 17e eeuw aangelegd. Dit gevarieerde loofbos met oude eiken en beuken heeft een statig karakter. Natuurgids Piter Dijkstra laat u holle bomen zien waarin vleermuizen hun plek vinden. Ook reeën en dassen voelen zich er thuis en laten hun sporen achter die we tijdens de excursie zoeken. Tevens is er extra aandacht voor de manier waarop de bomen en de inwoners van het bos overwinteren.
Deelname is voor leden gratis, niet-leden: 4,00 en t/m 12 jaar: 2,00
Opgave en meer informatie: T 0512 381 448 of hier klikken.

Woudagemaal onder STOOM

28 februari 2017

IJs en weder dienende brengt het Friese waterschap Wetterskip Fryslân het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer eind februari onder stoom. Deze draaidagen dienen om het bedienende personeel in de praktijk op te leiden. Belangstellenden zijn van 28 februari tot en met 2 maart tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom in het grootste stoomgemaal ter wereld dat nog in functie is. Een unieke kans om het UNESCO Werelderfgoed in werking te bekijken! Voor meer informatie hier klikken.

Nieuws

meer nieuws

Contact

Het Friese Hart
van Aylvaweg 38
8748 CE Witmarsum
Tel. 0613 802 319
Email: info@hetfriesehart.nl

Stuur mij de nieuwsbrief

 

Meer informatie

Vul uw gegevens in voor meer informatie

Dhr.Mevr.

*